Els 7 passos definitius i imprescindibles que has de seguir per rentar-te correctament l’anus després de cada deposició

L’acte de defecar és un dels més quotidians que mai han pogut existir, malgrat ser tabú en moltes llars. Tot i això, cal trencar aquest estereotip d’activitat obscura i sinistra, ja que segons un estudi recent, el 78% dels catalans i catalanes es renten malament l’anus després d’una cagada.

Que cal fer al finalitzar l’acte de defecar:

1. En primer lloc, és molt important fer contacte visual amb l’excrement que acabem de generar i analitzar-lo. Ens podem fer moltes preguntes sobre la nostra deposició, però pel que fa a el tema que ens pertoca, cal interpretar correctament aquestes tres característiques:

  • Dimensions
  • Viscositat
  • Olor

2. Segons aquestes tres variables, podem arribar a interpretar fàcilment com de brut està el nostre anus, que és el més important a l’hora de netejar-lo. Per exemple, si hem fet un excrement lleuger, dur i sense olor, estaríem parlant que són necessaris pocs esforços a l’hora de netejar, inclús potser no cal ni fer-ho. Però si parlem d’una cagada colossal, pastosa i pudorosa, ja ens podem anar posant uns guants de làtex.

3. Un petit parèntesi: el pas 1 i el 2 es pot evitar si ens podem guaitar l’anus directament a través d’un mirall, o bé tenim a la nostra parella a prop per descriure’ns el grau de brutícia als voltants del nostre forat negre.

4. Una vegada sabem quin és el nivell de brutícia que tenim incrustat al voltant del nostre forat noble, cal procedir a l’elecció de la millor eina per netejar-lo. Habitualment, i per força, haurem d’elegir el paper de vàter. Però cal ser curosos i sostenibles amb el medi ambient i farem servir la següent formula matemàtica per calcular quants quadrants de paper farem servir en la nostra neteja:

On:

  • d = Dimensió (en cm cúbics)
  • v = Viscositat (sent 0 dura com una pedra i 10 viscosa nivell explosió d’un volcà)
  • o = Olor (sent 0 olor nul·la i 10 pudor espantosa)

5. Quan ja tenim calculats els quadrants de paper de vàter que farem servir, cal procedir a l’extracció de la femta. Caldrà inclinar-nos cap a davant i refregar el paper de vàter exactament pel centre del punt de màxima fragilitat, el punt on senzillament hi ha més merda. Una vegada passat per aquí, cal treure el paper sencer del nostre cul i fixar-nos bé la quantitat de marró que hi ha. Això ens serveix per:

  • Rectificar, si els nostres càlculs del punt 4 han sigut erronis per falta d’experiència a l’hora d’avaluar correctament les variables.
  • Veure amb la llum del lavabo el color real de la nostra femta, que molt sovint ens pot donar pistes sobre possibles malalties (però això ja en parlarem un altre dia)
  • Plegar-lo per la meitat sense embrutar-nos els dits, i procedir de nou a l’inici del pas número 5 fins a plegar-lo tres vegades, és a dir, que ens freguem amb el quadrant 3 cops.

6. Una vegada ens hem fregat els 3 cops corresponents, llencem el paper dins del vàter i tornem a repetir el procés tantes vegades com ens hagi indicat la fórmula de quadrants. ALERTA: Sovint pensareu que, quan heu fet una passada i no veieu merda incrustada al paper, no cal escurar i fer les 3 passades reglamentàries. NO HEU DE CAURE MAI EN AQUESTA TRAMPA. Molt sovint, surten rastres després de fer una passada neta, a conseqüència de la fricció intraanal, que guardava petites sorpreses i que deixa anar restes degut a la dilatació de la fricció. 

A més, ja que em gastat un quadrant paper, gastem-lo bé si us plau, no fotem.

7. Veureu que després d’utilitzar els quadrants que marcava la formula, l’última passada no desprèn ni un mil·límetre d’excrement. Felicitats! Ja tens l’anus net. Ara només cal tirar de la cadena, desitjar un feliç dia a la femta que s’esmuny cap a les clavegueres i, si has de veure a gent que t’estimes o cuinar, rentar-te les mans.

PD. En el cas que després de tots aquests passos segueixis tenint rastre d’excrements al teu anus, és molt important no fregar-te’ls i ser coherent i conseqüent amb la filosofia que hem descrit en aquest post. La fórmula és infal·lible, i si aquesta exigeix que et quedin restes, doncs endavant i a encarar el dia amb poca dignitat però amb la fermesa de ser fidel a les teves conviccions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s