Començar

Sempre hi ha un neguit dins de totes les persones quan es tracta de començar quelcom. Començar a l’escola, començar a una nova feina, començar un projecte personal, començar, començar, començar… Un neguit en major part infundat, perquè els sers humans tenim la estranya tendència de visualitzar quines entrebancs poden sorgir en un nou camí, més que no pas imaginar-nos tot allò que ens pot arribar a oferir el que ens queda pel davant.

 Avui, jo començo. 

Començo un camí sense destí final. Això és perquè el destí final serà el que jo decideixi. I no parlo a nivell temporal ni geogràfic. Parlo de nivell personal.

Durant aquesta nova etapa m’he proposat diferents objectius. Un d’ells és escriure en aquest blog tot allò que tingui ganes d’escriure. Ser capaç d’explicar els bons moments, però també els no tan bons. Inclús escriure simplement sobre alguna temàtica que a priori no tingui res a veure amb el viatge, però que alguna situació viscuda m’hi hagi evocat. Escrivint, gairebé sempre trobo paraules per canalitzar el que em roda pel cap.

Per això 1001 paraules. Tranquils, no escriuré 1001 paraules a totes les entrades que faci (si es que hi arribo algun dia). És només una petita reivindicació que faig per reflexionar sobre la importància que estem donant avui amb dia a les paraules escrites, per sobre de les imatges que intenten transmetre algun missatge. Sense desmereixer en cap moment el poder de la fotografia.

I dit això… us explico precisament el començament de la meva aventura, després d’aterrar a Kathmandu el divendres al matí.

Els primers dies tinc previst fer un dels trekkings més coneguts del país, el que arriba fins al EBC (Everest Base Camp). Ara a l’octubre és la millor època per fer aquest tipus de caminades, i per això aprofito i començaré amb un contacte màxim amb la natura i llargues caminades que segurament que en més d’una ocasió seran exhaustes. Desconec si podré estar gaire amb contacte amb vosaltres, però de ben segur que quan torni a estar en tierra firme portaré historietes per explicar-vos!

Que comenci l’espectacle!

6 thoughts on “Començar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s